Tupperware Recycled Mikroszálas törlőkendő üvegfelületekhez (2 db)

  • Cikkszám: TWF34
  • Hűségpontok: 276
  • Készletinfó: Raktáron
  • Ár: 12 190 Ft

  • Ár hűségpontokban 12190

- VAGY -

Címkék: takarítás tisztítás

Tupperware Recycled Mikroszálas törlőkendő üvegfelületekhez (2 db)

Ablaktisztítás könnyedén, tisztítószer nélkül, csíkmentesen. Nem szöszöl, nagyon kellemes tapintású, jó nedvszívó képességű.
Rácsos szerkezetű anyag. Használatakor elég csak bevizezni és a tisztítandó felületet áttörölni.
Összetételnek köszönhetően a mikroszálak magukba zárják a port, a piszkot, a nedvességet és az allergizáló anyagokat és még a baktériumok 99 %-t is.

A mikroszálas törlőkendők különleges tulajdonsága a nedvszívó képességük. A speciális feldolgozásnak köszönhetően a súlyuk akár hétszeresét is elbírják.

A mikroszálas kendők 80% poliészterből és 20% poliamidból (nylon) készülnek. Minél magasabb a poliamid tartalom, annál jobb a szálak szilárdsága, tartóssága és nedvszívó képessége.

A törlőkendők speciálisan az adott alkalmazási területhez készültek. A szélén egy hímzett szimbólum mutatja, mire használhatod.

Tisztítása kézzel és géppel is történhet, max. 40 C fokon. A tisztításhoz inkább folyékony mosószert használj.

Mindig kiakasztva vagy kiterítve kell szárítani. Erősen meleg, forró radiátorra, konvektorra tilos ráhelyezni. Szárítógépbe nem szabad betenni, mert a magas hőmérséklet roncsolja az anyagot.
A kendőket erős, maró vagy  fehérítő hatású tisztítószerekkel tilos használni (pl. domestos, clorox, hipó). Az anyag elveszti színét és roncsolódnak a mikroszálak, így a továbbiakban használhatatlanná válik.

80% tanúsított újrafelhasznált anyagból készült.

Méretek
Hosszúság 40 cm
Szélesség 40 cm

Kapcsolódó termékek