Tupperware Recycled mikroszálas törlőkendő tálakhoz, tányérokhoz (2 db)

  • Tupperware Recycled mikroszálas törlőkendő tálakhoz, tányérokhoz (2 db)
  • Cikkszám: TWSS241016
  • Hűségpontok: 210
  • Készletinfó: Raktáron
  • Ár: 12 930 Ft

  • Ár hűségpontokban 7000

- VAGY -

Címkék: takarítás tisztítás

Tupperware Recycled mikroszálas törlőkendő tálakhoz, tányérokhoz (2 db)

Az akció a készlet erejéig érvényes.

Tökéletes edények szárazra törléséhez. Felszívja a szennyeződéseket, zsírokat és nedvességet, így a felület tiszta és száraz lesz.

Lágy tapintású, antiallergén. Puha, bársonyos szövésű. A mikroszálas törlőkendők különleges tulajdonsága a nedvszívó képességük. A speciális feldolgozásnak köszönhetően a súlyuk akár hétszeresét is elbírják.

A mikroszálas kendők 80% poliészterből és 20% poliamidból (nylon) készülnek. Minél magasabb a poliamid tartalom, annál jobb a szálak szilárdsága, tartóssága és nedvszívó képessége.

A törlőkendők speciálisan az adott alkalmazási területhez készültek. A szélén egy hímzett szimbólum mutatja, mire használhatod.

Tisztítása kézzel és géppel is történhet, max. 40 C fokon. A tisztításhoz inkább folyékony mosószert használj.

Mindig kiakasztva vagy kiterítve kell szárítani. Erősen meleg, forró radiátorra, konvektorra tilos ráhelyezni. Szárítógépbe nem szabad betenni, mert a magas hőmérséklet roncsolja az anyagot.
A kendőket erős, maró vagy fehérítő hatású tisztítószerekkel tilos használni (pl. domestos, clorox, hipó). Az anyag elveszti színét és roncsolódnak a mikroszálak, így a továbbiakban használhatatlanná válik.

80% tanúsított újrafelhasznált anyagból készült.

Méretek
Hosszúság 65 cm
Szélesség 40 cm

Kapcsolódó termékek