Tupperware Recycled mikroszálas univerzális törlőkendő (2 db)

  • Cikkszám: TWF33
  • Hűségpontok: 254
  • Készletinfó: Rendelhető: kb. 2 hét
  • Ár: 8 485 Ft

  • Ár hűségpontokban 8485

- VAGY -

Címkék: mikroszálas tisztításhoz

Tupperware Recycled mikroszálas univerzális törlőkendő (2 db)

Háztartási törlőkendő fa- és üvegfelületekre a lakás bármely pontjára. Nem szöszöl, nagyon kellemes tapintású, jó nedvszívó képességű.
Gyorsan szárad.
A klasszikus szövésű és kialakítású mikroszálas törlőkendő 80 % polyestert és 20 % polyamidot tartalmazz, a különböző konyhafelületek tisztán tartására. Csík- és foltmentesen tisztít és fényesít, szárazon és nedvesen egyaránt. Használat során tökéletesen eltakarítja a különböző port és koszt a felületről tisztítószerrel vagy a nélkül is. Ez a kendő természetes statikus kisugárzásának köszönhetően mágnesként vonzza magához a port. Kiválóan alkalmas konyhapult, étkező asztal, mikrohullámú sütő és egyéb konyhai illetve étkezőben található felületek takarítására.

Fontos:
A törlőkendők tisztítása kézzel és géppel is történhet, max. 40 C fokon moshatóak. A tisztításhoz inkább folyékony mosószert használj. Lágyító szereket ne használj.
Mindig kiakasztva vagy kiterítve kell szárítani. Erősen meleg, forró radiátorra, konvektorra tilos ráhelyezni. Szárítógépbe nem szabad betenni, mert a magas hőmérséklet roncsolja az anyagot.
A  kendőket lehet szárazon illetve nedvesen, kevés tisztító szerrel is használni, de a mikroszálaknak köszönhetően sima csapvízzel is rendkívül hatékonyak.
A kendőket erős, maró vagy  fehérítő hatású  tisztítószerekkel tilos használni (domestos, clorox, hipó). Az anyag elveszti színét és roncsolódnak a mikroszálak, így a továbbiakban nem használható.

Méretek
Hosszúság 30 cm
Szélesség 30 cm

Kapcsolódó termékek