Tupperware Univerzális palack 3 l

Akció vége:2024-05-31

  • Cikkszám: TWKA246
  • Hűségpontok: 269
  • Készletinfó: Raktáron
  • Ár: 10 100 Ft

  • Akciós ár: 8 990 Ft

  • Ár hűségpontokban 8990

- VAGY -

Címkék: frissentartás palack

Tupperware Univerzális palack 3 l

Utolsó darabok.
Ez a palack az Öko palackok családjának legújabb terméke.  Egy nagyszerű termék, ha szállításról, tárolásról van szó. Tárolhatunk benne savanyúságot, száraz élelmiszert vagy akár tejet is, hiszen cseppmentesen záródó, csavaros teteje által biztos nem fog kifolyni. Kiváló megoldás, ha folyadékban eltett ételeket tárolnánk.
A tetején lévő nagy fogantyú kényelmes és biztonságos fogást nyújt számunkra. Könnyű megfogni és praktikus szállítás során is.
Széles nyílásán keresztül egyszerűen újratölthető. Átlátszó része által könnyen átláthatjuk polcunkon a tárolást.

Tisztítás:

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan, vagy tegye mosogatógépbe. Ha az étel rászáradt az edény falára áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik az edény felületét. A fűszeres vagy színes ételek (pl pirospaprika, curry) elszíneződést okozhatnak, amely azonban nem befolyásolja a termék használatát és nem vonatkozik rá a Tupperware garancia.

Garancia:

A Tupperware termékeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetés szerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után kicseréljük a terméket.Méretek
Átmérő 14,8 cm
Magasság 24,6 cm
Anyaga BPA mentes műanyag

Kapcsolódó termékek