Tupperware Új generációs IQ 4,4 l

  • Cikkszám: TWR16
  • Hűségpontok: 337
  • Készletinfó: Raktáron
  • Ár: 11 255 Ft

  • Ár hűségpontokban 11255

- VAGY -

Címkék: frissentartó

Tupperware Új generációs IQ 4,4 l

A zöldségek és gyümölcsök frissességét akár kétszer hosszabb ideig őrzik meg. Alján páragyűjtő rekeszek találhatóak, hogy az esetleges vízpára ott gyűljön össze, ne abban álljon az étel. Tolószelepei állíthatóak, így a különféle ételek oxigénigényét ideálisan tudjuk szabályozni.

Miért van szükség az oxigén szabályozására? A gyümölcs és a zöldség a betakarítás után továbbra is „lélegzik”, vagyis oxigénre van szükségük, és széndioxidot engednek a környezetbe. Az ehhez szükséges levegőmennyiség fajtától függően változik. Ezzel biztosítjuk, hogy a lehető leghosszabb ideig frissek maradjanak.

A különleges matrica segítséget nyújt, hogy a szelepeket hogyan állítsuk be a különböző zöldségekhez, gyümölcsökhöz.
Helykihasználása nagyon jó, hiszen egymásra helyezhetőek, így is tökéletesen szellőznek. Ha nem használjuk tegyük őket egymásba, így kisebb helyet foglalnak.
Alkalmas pácolt húsok tárolására is (a szelepeket tartsuk nyitva).

Tökéletes:

- almafélék
- körtefélék
- citrusfélék
- bogyós gyümölcsök
- saláták
- paprikák
- brokkoli
- karfiol
- padlizsán
- cukkini
- cékla
- spenót
- édeskömény tárolására


TiPP

Friss zöldség- és gyümölcsszezon a PIACON!
Vigye magával és már rögtön ebbe kérje a friss gyümölcsöt, így szállítás során sem törik össze!


Mikrohullámú sütőbe, fagyasztóba, tűzhelyre tenni tilos, mert az edény károsodik. Éles tárgyat ne használjon hozzá, mert az anyag sérül. Ezekre utaló sérülés, károsodás nem minősül garanciális problémának.Tisztítás:

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan, vagy tegye mosogatógépbe. Ha az étel rászáradt az edény falára áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik az edény felületét. A fűszeres vagy színes ételek (pl pirospaprika, curry) elszíneződést okozhatnak, amely azonban nem befolyásolja a termék használatát és nem vonatkozik rá a Tupperware garancia.

Garancia:

A Tupperware edényeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetés szerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után kicseréljük a terméket.

Méretek
Űrtartalom 4,4 l
Hosszúság 28,5 cm
Szélesség 19 cm
Magasság 13,5 cm

Kapcsolódó termékek