Tupperware Csodakancsó 2 x 2 l (szűrőbetét nélkül)

Akció vége:2022-05-30

  • Cikkszám: TWSS221902
  • Hűségpontok: 235
  • Készletinfó: Rendelhető: kb. 2 hét
  • Listaár:

    15 600 Ft

  • Akciós ár: 7 850 Ft

  • Ár hűségpontokban 7850

- VAGY -

Címkék: kancsó

Tupperware Csodakancsó 2 x 2 l (szűrőbetét nélkül)

Ez a különleges kancsó fogantyú nélkül is stabil fogást biztosít. A hűtő oldalába könnyedén behelyezhető, helytakarékos. Teteje lég- és cseppmentesen záródik. A tetején található kupakból a folyadék biztonsággal önthető.

Mikrohullámú sütőbe, fagyasztóba, tűzhelyre tenni tilos, mert az edény károsodik. Éles tárgyat ne használjon hozzá, mert az anyag sérül. Ezekre utaló sérülés, károsodás nem minősül garanciális problémának.

Tisztítás:

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan, vagy tegye mosogatógépbe. Ha az étel rászáradt az edény falára áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik az edény felületét. A fűszeres vagy színes ételek (pl pirospaprika, curry) elszíneződést okozhatnak, amely azonban nem befolyásolja a termék használatát és nem vonatkozik rá a Tupperware garancia.

Garancia:

A Tupperware edényeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetés szerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után kicseréljük a terméket.

Méretek
Szélesség 11,8 x 11,8 cm
Magasság 25,6 cm

Kapcsolódó termékek