Tupperware Friss Együttes 1,5 l

Akció vége:2022-08-29

  • Cikkszám: TWSS3211
  • Hűségpontok: 196
  • Készletinfó: Rendelhető: kb. 2 hét
  • Ár: 6 990 Ft

  • Akciós ár: 6 550 Ft

  • Ár hűségpontokban 6550

- VAGY -

Címkék: tárolás frissentartás utazáshoz szállítás

Tupperware Friss Együttes 1,5 l

Az edény hosszan megőrzi a bele helyezett ételek frissességét.
Légmentesen záródik, nem folyik.


Kiválóan alkalma ételek szállítására, a hozzátartozó kis picurban akár öntetet, szószt is magaddal vihetsz. Kiránduláshoz, hosszabb autóutakra is szuper frissentartó, mivel az evőeszköz is kéznél van.


Tárolhatunk benne:
- megmaradt ételt
- salátát öntettel
- gyümölcsöt
- szószt
- zöldséget
- süteményt

Kék picurral és kék evőeszközzel szállítjuk.


Mikrohullámú sütőbe, fagyasztóba, tűzhelyre tenni tilos, mert az edény károsodik. Éles tárgyat ne használjon hozzá, mert az anyag sérül. Ezekre utaló sérülés, károsodás nem minősül garanciális problémának.

Tisztítás:

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan, vagy tegye mosogatógépbe. Ha az étel rászáradt az edény falára áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik az edény felületét. A fűszeres vagy színes ételek (pl pirospaprika, curry) elszíneződést okozhatnak, amely azonban nem befolyásolja a termék használatát és nem vonatkozik rá a Tupperware garancia.

Garancia:

A Tupperware edényeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetés szerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után kicseréljük a terméket.

Méretek
Űrtartalom 1,5 l
Átmérő 19,4 cm, picur 5,3 cm
Szélesség 2 cm
Magasság 12 cm, picur 5,8 cm, evőeszköz 1 cm

Kapcsolódó termékek