Tupperware mikroszálas törlőkendő szett: Recycled törlőkendő tálakhoz,tányérokhoz + Recycled törlőkendő üvegfelületekhez

Akció vége:2022-05-30

  • Cikkszám: TWSS221912
  • Hűségpontok: 427
  • Készletinfó: Rendelhető: kb. 2 hét
  • Listaár:

    21 955 Ft

  • Akciós ár: 14 250 Ft

  • Ár hűségpontokban 14250

- VAGY -

Címkék: takarítás tisztítás

Tupperware mikroszálas törlőkendő szett: Recycled törlőkendő tálakhoz,tányérokhoz + Recycled törlőkendő üvegfelületekhez

Csökkentsd a felhasznált vegyszerek mennyiségét a Tupperware újrahasznosított mikroszálas törlőkendők segítségével. Tisztíts csak vízzel.


Törlőkendő tálakoz, tányérokhoz: tökéletes edények szárazra törléséhez. Felszívja a szennyeződéseket, zsírokat és nedvességet, így a felület tiszta és száraz lesz.

Lágy tapintású, antiallergén. Puha, bársonyos szövése maximális nedvszívó képességet biztosít.


Törlőkendő üvegfelületekhez: ablaktisztítás könnyedén, tisztítószer nélkül, csíkmentesen. Nem szöszöl, nagyon kellemes tapintású, jó nedvszívó képességű.

Rácsos szerkezetű anyag. Használatakor elég csak bevizezni és a tisztítandó felületet áttörölni.

Összetételnek köszönhetően a mikrószálak magukba zárják a port, a piszkot, a nedvességet és az allergizáló anyagokat és még a baktériumok 99 %-t is.


A törlőkendők tisztítása kézzel és géppel is történhet, max. 40 C fokon. A tisztításhoz inkább folyékony mosószert használj.

Mindig kiakasztva vagy kiterítve kell szárítani. Erősen meleg, forró radiátorra, konvektorra tilos ráhelyezni. Szárítógépbe nap szabad betenni, mert a magas hőmérséklet roncsolja az anyagot.

A kendőket erős, maró vagy  fehérítő hatású tisztítószerekkel tilos használni (pl. domestos, clorox, hipo). Az anyag elveszti színét és roncsolódnak a mikrószálak, így a továbbiakban használhatatlanná válik.

80% tanúsított újrafelhasznált anyagból készült.

Kapcsolódó termékek