Tupperware Saláta Séf 3,9 l + frissentartó tető

Akció vége:2023-02-06

  • Cikkszám: TWSS230103
  • Hűségpontok: 438
  • Készletinfó: Raktáron
  • Ár: 21 035 Ft

  • Akciós ár: 14 610 Ft

  • Ár hűségpontokban 14610

- VAGY -

Címkék: előkészítés eszköz

Tupperware Saláta Séf 3,9 l + frissentartó tető

Az akció a készlet erejéig érvényes.
Mosás, szárítás, tárolás, tálalás egy termékben.

A Séf mindenféle salátából, fűszernövényből, sóskából, spenótból, kicentrifugázza a felesleges vizet. Így tökéletesen száraz salátát, növényt kapunk. Szűrő részében mosd meg a salátát, tedd a centrifugába és tekerd meg a kart néhányszor. A szűrő részt kivéve a salátát tálalhatjuk a tál részében is. A tálhoz tető tartozik, így a megmaradt ételt légmentesen lezárhatjuk és eltehetjük későbbre. Alján tapadásgátló korongok biztosítják a stabil használatot.

Mikrohullámú sütőbe, fagyasztóba, tűzhelyre tenni tilos, mert az edény károsodik. Éles tárgyat ne használjon hozzá, mert az anyag sérül. Ezekre utaló sérülés, károsodás nem minősül garanciális problémának


Tisztítás:

Első alkalommal mosogassa el az új terméket meleg, mosószeres vízzel, és öblítse el alaposan, vagy tegye mosogatógépbe. Ha az étel rászáradt az edény falára áztassa be meleg mosószeres vízbe. Dörzsiszivacsot és súrolószert ne alkalmazzon, mert ezek megsérthetik az edény felületét. A fűszeres vagy színes ételek (pl pirospaprika, curry) elszíneződést okozhatnak, amely azonban nem befolyásolja a termék használatát és nem vonatkozik rá a Tupperware garancia.

Garancia:

A Tupperware edényeket nagy gonddal és precizitással állítják elő, a legjobb minőségű, maximálisan konyhai használatra alkalmas anyagokból. A termékre ugyanaz a minőséggarancia vonatkozik, mint minden Tupperware termékre. Azaz, ha rendeltetés szerű használat mellett bármilyen gyártási vagy anyaghiba jelentkezik bevizsgálás után kicseréljük a terméket.

Méretek
Átmérő 23,1 cm
Magasság 18 cm