Tupperware Hidegen áztató Karaf 1,3 l

  • Cikkszám: TWSS222313
  • Hűségpontok: 448
  • Készletinfó: Rendelhető: kb. 2 hét
  • Ár: 14 950 Ft

  • Ár hűségpontokban 14950

- VAGY -

Címkék: kancsó

Tupperware Hidegen áztató Karaf


A hidegen áztatás a kávé és a tea készítésének egy új módja. Egy olyan elkészítési eljárás, mely során a kávék és a teák ízét friss hideg vízzel felöntve, több óra áztatás során vonják ki.

A hidegkávé-készítési eljárás nagy népszerűségre tett szert az utóbbi időben. Az úgynevezett cold brew coffee elsősorban mély ízvilága miatt vált közkedveltté, és nem keverendő össze a jegeskávéval.

A cold brew kávé biztosan megváltoztatja a felfogásod a kávézásról, és még forró vízre sincs szükséged, hogy elkészítsd. A hideg eljárással készített kávé elsősorban a frissességének köszönheti népszerűségét. Ezt az eljárást a világon egymástól függetlenül több helyen is alkalmazták, például Japánban és Peruban is, ahol egy speciális, többórás folyamatot követően kinyerték a kávészemek mélyén lévő ízeket.


Mialatt a jegeskávé alapja a hagyományos, forrón készített ital, melyet jégre öntenek, addig a hideg-kávé soha nem találkozik forró vízzel.

A hidegeljárásnak köszönhetően egy teljesen új ízvilágot kapunk. A cold brew nem olyan testes és intenzív ízvilágú, mint a hagyományos kávé, hanem természetesen édesebb.

Az így készített kávét akár tejjel is fogyaszthatod.

Vékony alakjának köszönhetően a legtöbb hűtőajtóban elfér. 

A fedél amellett, hogy a kancsóra tehető és védi a tartalmát, alátétként is szolgál a megtöltött szűrőbetéthez, miután elkészítetted a hideg kávét vagy teát.

A hideg kávé íze nagyon jó. Mivel kevésbé savanyú, enyhébb íze van, ezért lágyabb és emészthetőbb, mint a hagyományos módon főzött kávé.

A kávékoncentrátum több napig tárolható, ezért mindig készen áll a vendégek számára. 

Finom jeges teák és kávés koktélok is elkészíthetők az enyhe kávé vagy tea mellett.


Kapcsolódó termékek